SR EN

logotip drina
26.03.2015.

Sandwich box

Tradicionalnu nagradu Privredne Komore Beograda za najbolje dizajnersko rešenje za 2013./2014.godinu, dobio je dizajn kutije za hranu Sandwich Box naše proizvodnje.

Godišnja nagrada dodeljuje se za izuzetne rezultate u proizvodnji i drugim oblastima privređivanja, za izvanredan doprinos u ostvarivanju razvoja i unapređenju privrede Beograda, za dugogodišnji rad u privredi i u pogledu doprinosa u informisanju javnosti o rezultatima u privredi.

Privredna Komora Beograda dodeljuje godišnje nagrade za najbolje pronalaske, dizajnerska i racionalizatorska rešenja (tehnička unapređenja) koje su ostvarili pronalazači, dizajneri i racionalizatori u tekućoj godini. Nagrade Komore se dodeljuju radi podsticanja pronalazaštva, dizajnerstva i racionalizatorstva u privredi Beograda, ili za privredu Beograda, radi podsticanja i afirmacije uspešnijih rešenja i usmeravanja zaposlenih ka ovom radu, pa time i razvijanju pronalazaštva, dizajnerstva i racionalizatorstva.

U prisustvu velikog broja zvanica iz javnog i društvenog života, predstavnika Vlade RS, Skupštine grada Beograda, naučnih i obrazovnih institucija, komorskog sistema i brojnih privrednika, 26. marta 2015. godine, u Skupštini grada Beograda, dodeljena je Nagrada Privredne komore Beograda za najbolje doktorske disertacije, magistarske teze, master i diplomske/završne radove, pronalaske, tehnička unapređenja i dizajnerska rešenja za 2013/2014. godinu.